Over 20 jaar goed horen?
Zorg dan nu voor je oren.

Bij Beter Horen willen we graag dat iedereen met volle teugen kan genieten van muziek, nu en in de toekomst. Samen met Waylon benadrukken we daarom graag het belang van gehoorbescherming. Wil jij ook in 2039 nog helemaal losgaan tijdens een goed concert? Koester dan nu je gehoor, door gehoorbescherming te dragen.

Wat kun je doen om je gehoor te beschermen

Pluggerz - 10% korting

Gehoorbescherming op maat laten maken

Ben jij een diehard muziekliefhebber en bezoek je regelmatig een concert, festival of discotheek? Dan is gehoorbescherming op maat iets voor jou. Op basis van jouw oorafdruk ontvang je een uniek setje met een perfecte pasvorm. Ze zijn vrijwel onzichtbaar, beschermen jouw oren zo'n 4 jaar lang optimaal en filteren kraakhelder alle tonen zodat jij helemaal los kunt gaan. Profiteer nu van 25% korting op gehoorbescherming op maat

Maak een afspraak

Universele gehoorbescherming meenemen

Bezoek jij af en toe een muziekevenement en ben je zuinig op je oren? Met Uni-Fit Music gehoorbescherming kun je meer dan 100x volledig beschermd op stap. Het unieke geluidsfilter zorgt ervoor dat je niets aan geluidskwaliteit inlevert. Bovendien kun je ook gewoon je vrienden nog verstaan. Wel zo gezellig! Profiteer nu van 10% korting op Uni-Fit gehoorbescherming met kortingscode ENJOY.

Bestel een paar Pluggerz

Hoe goed zijn je oren nog?

Doe de gratis online hoortest en kom meteen te weten hoe het gesteld is met je oren.

Doe de online hoortest
#enjoy2039